Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Η σκληρή κόντρα Καμπόσου με Χειβιδόπουλο, Παναγιωτοπούλου, Σιδέρη, Στεφανόπουλο και αλατοπίπερο τον Κωστούρο...

Δεν ξέρω αν οι απειλές για μηνύσεις και αγωγές, των Χειβιδόπουλου και Σιδέρη κατά Καμπόσου, προχώρησαν, εκείνο που ξέρω είναι αυτό που όλοι ζούμε τον τελευταίο καιρό, ο πόλεμος ξέφυγε από τις κοκορομαχίες και βγήκε στο ανοιχτό πεδίο.

Καθένας με τα όπλα του, ένα χρόνο τουλάχιστον πριν από τις εκλογές και ξεκίνησε ο καυγάς για το πάπλωμα, για την καρέκλα, για την εξουσία και τα αγαθά που αυτή προσφέρει.

Οι αντίπαλοι όχι μόνο τράβηξαν κόκκινες γραμμές και οριοθέτησαν τους χώρους τους, αλλά από δω και πέρα είναι φανερό ότι θα προσπαθήσουν να εντάξουν ο καθένας στην πλευρά του, κομματικά στελέχη, κάθε είδους παράγοντες, ανθρώπους που λόγο της θέσης τους επηρεάζουν άλλους ανθρώπους, Προέδρους, Διευθυντές, τον κλήρο, οικονομικά ισχυρούς και ευνοημένους των απευθείας αναθέσεων και συγχρόνως να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουν.


Πάνω σε αυτή τη λογική, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φάνης Στεφανόπουλος, στην απάντηση του στον Καμπόσο, καθόλου τυχαία, αναφέρθηκε στο Δήμαρχο Ναυπλιέων και έκανε σύγκριση των έργων του με αυτών του Καμπόσου.

Σαφής η πρόθεση να εντάξουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και τον Κωστούρο στην ομάδα τους, αποκόβοντας κάθε γέφυρα που θα μπορούσε να τον φέρει κοντά στον Καμπόσο.

Θέλετε αποδείξεις; Τετάρτη βράδυ παραμονή του Άγιο Πέτρου, ο Κωστούρος στο Άργος με τα δυο στρατόπεδα στην εκκλησία, δε μαθαίνουμε τίποτα αν έγιναν κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις και την επομένη, Πέμπτη 3 Μαΐου, με καθυστέρηση, ο Φάνης Στεφανόπουλος, επιτίθεται στον Καμπόσο με αναφορές στον Κωστούρο, που είναι σίγουρο πως θα τον προκαλέσουν.

Καλά οργανωμένο το σχέδιο, παλιός ισορροπιστής του ΠΑΣΟΚ, ο κουμανταδόρος Φάνης, έμπειρος και ο Χειβιδόπουλος ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι, τον Κωστούρο θεωρητικά τον υποστηρίζουν όλοι για την ώρα, μόνο που στην πολιτική οι αστάθμητοι παράγοντες και τα συμφέροντα που αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν αργούν να ξεφτιλίσουν αυτό που σήμερα μοιάζει ακλόνητο.

Έχουμε χορτάσει κωλοτούμπες από τους πολιτικούς μας...

Πιάστηκε λοιπόν από τα λεγόμενα του Φάνη ο Καμπόσος για να επιτεθεί στον Κωστούρο και να κάνει συγκρίσεις του έργου του, με του συναδέλφου του στο Ναύπλιο...

Αν, πότε και πώς, θα απαντήσει ο Κωστούρος, δεν το ξέρω φυσικά.

Ο δρόμος μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μακρύς, θα βαρεθούμε να βλέπουμε τέτοια γεγονότα, θα "πέσουνε κορμιά", γλυκό το πιοτό της εξουσίας, εδώ στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που πριν δυο τρία χρόνια δεν ενδιαφερόταν κανείς και τώρα γίνεται σκοτωμός, λες και όσοι βγουν θα κάνουν και κουμάντο...

Αν όλο αυτό το νταραβέρι δεν είχε σχέση με τις ζωές μας, θα είχε πολύ πλάκα...

Prefadoros

Υ.Γ. Ένας υπερήφανος ηγέτης, Δήμαρχος Ναυπλιέων, που δεν τον έχει κυριεύσει η αλαζονεία και αισθάνεται δυνατός και σίγουρος γι' αυτό που κάνει και δεν αναζητά δεκανίκια, θα έβγαζε μια ανακοίνωση που πάνω κάτω θα έλεγε τα εξής: "Αγαπητοί συνάδελφοι, παρακαλώ μη με μπλέκετε σε πολιτικά παιχνίδια και προσωπικούς σχεδιασμούς. Ενδιαφέρομαι και υπηρετώ το Δήμο μου, λογοδοτώ και κρίνομαι από τους Δημότες Ναυπλιέων. Επιθυμώ και προσβλέπω στη συνεργασία όλων, για το καλό της περιοχής μας. Τα άλλα δε με αφορούν και δε με αγγίζουν". Αλλά...