Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το Ναύπλιο κατάφερε να "τρελάνει" τα εγκαίνια! - Ναυπλιακή Υπεροχή στην έκθεση του επιμελητηρίου (αντιγράψτε Ναύπλιο τώρα)...

Αυτοί είναι δύο τίτλοι από ενημερωτικά φερέφωνα, που μας πληροφορούν ότι στην Έκθεση "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO", οι παρευρισκόμενοι έπεσαν σαν τα "λεχάρια" στον πλούσιο μπουφέ που υπήρχε στο Περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων και αυτό είναι ένα ακόμη επίτευγμα της νέας αντίληψης που επικρατεί στο Δήμο Ναυπλιέων και αντιμάχεται το παλιό, τη "μιζέρια και κακομοιριά" που κυριαρχούσαν πριν την εποχή Κωστούρου.

Η υπόθεση θα ήταν για γέλια, για πολλά γέλια, αν όμως αυτό το προπαγανδιστικό πανηγυράκι προς ξελιγωμένους δεν πληρωνόταν 3.162 Ευρώ, με λεφτά των Δημοτών και όχι από κάποιον άρχοντα...

Σιγά το ποσόν, τι είναι 3.162 Ευρώ μπροστά στη διαφήμιση -ποιου ρε πατριώτες;- και στην κατατρόπωση του απέναντι εχθρού, από τον δικό μας τον μεγάλο και πανέξυπνο Δήμαρχο που η ενέργεια του "προκάλεσε αναστάτωση , σύγχυση και ένταση στους γείτονες..."


Αυτός που τα σκέφτεται αυτά που λέγονται και γράφονται, πρέπει να έχει κάψει φλάντζα και σκληρό μαζί, δεν εξηγείται αλλιώς...

Εδώ δε μιλάμε για αλαζονεία, εδώ μιλάμε για την "τρέλα του μεγαλείου"...

Καλά ξεμπερδέματα...

Prefadoros

Απολαύστε τις αναρτήσεις...

-- Το ίδιο κείμενο ανέβηκε σε "ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, όπως βέβαια και στο blog STALANEWS του προσωπικού φωτογράφου, και όχι μόνο, του Δημήτρη Κωστούρου, κυρίου Λαμπρούση.

Το Ναύπλιο κατάφερε να "τρελάνει" τα εγκαίνια!

"Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την έννοια της φιλοξενίας αλλά και με σεβασμό προς τους επισκέπτες και τους εκθέτες προσέφερε ανοικτό μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους κάτι που δημιούργησε το αδιαχώρητο στο περίπτερο για ώρες αφήνοντας σε άλλους χρόνο να "σκεφτούν" και να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος είναι πάντα στο επίκεντρο για το Δήμο Ναυπλιέων."

-- Το ανώνυμο συκοφαντικό "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" συνεπές στο ρόλο του, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα:

Ναυπλιακή Υπεροχή στην έκθεση του επιμελητηρίου (αντιγράψτε Ναύπλιο τώρα.)

"Και φυσικά δεν ήταν έκπληξη η επιλογή του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να μην χρησιμοποιήσει την έκθεση του επιμελητηρίου για προσωπική του προβολή.

Η έκθεση ανήκει στους επαγγελματίες , στους φορείς , στους συλλόγους , στην κοινωνία και όχι στον κάθε δήμαρχο ή αιρετό για να κάνει  " επίδειξη ισχύος" και όχι μόνο.

Ομως  ο Κωστούρος έκανε πάλι τη διαφορά και έχοντας επίγνωση της άσχημης οικονομικής συγκυρίας και κατάστασης του κάθε ανθρώπου και θέλοντας να υπάρχει η "νότα "της απόλαυσης και της διασκέδασης κατά την επίσκεψη στο περίπτερο του δήμου Ναυπλιέων είχε φαγητό για όλους με τρομερό service και νοστιμιές. Χ Α Μ Ο Σ!

Οπως ήταν αναμενόμενο αυτό προκάλεσε αναστάτωση , σύγχυση και ένταση στους γείτονες και καθόλου απίθανο (μιας και τα σχόλια και το δούλεμα πήγε σύννεφο για τη Ναυπλιακή Υπεροχή) να δούμε κάποια από τις επόμενες βραδιές  κατά παραγγελία Καμπόσου να στηθεί μπουφές στο απέναντι περίπτερο.

Αν όντως γίνει αυτό θα πειστεί και ο τελευταίος "δύσπιστος" ότι λειτουργεί με καρμπόν ή με copy paste ο κ. Καμπόσος ........"

Και ο λογαριασμός στους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων:

Αναθέτουµε απευθείας την δαπάνη παράθεσης διαφόρων εδεσµάτων – µπουφέ, για 300 άτοµα, που θα απαιτηθούν για την συµµετοχή του ∆ήµου στην Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ” και θα πραγµατοποιηθεί από τις 27 Σεπτεµβρίου έως τις 1 Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα, στην εταιρεία........... , έναντι αµοιβής 3.162,00€ (συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ) σε
βάρος του Κ.Α. 00.6432.001.