Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Φουρτούνες στο Λιμάνι... Παραιτήθηκε και ξε-παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αυγουστόπουλος ή αντικαταστάθηκε και ξε-αντικαταστάθηκε;

Στην αρχική πρόσκληση του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα υπ. αριθ. 24 προέβλεπε "Περί ορισμού προέδρου Λιμενικού Ταμείου".

Μετά από λίγες ώρες βγήκε νέα πρόσκληση που το 24ο θέμα εξαφανίστηκε τελείως από την πρόσκληση...

Κάτι προφανώς μεσολάβησε, δεν πρέπει να μάθουμε; Ένα από τα πλέον κύρια πόστα της διακυβέρνησης του Δήμου είναι αυτό του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού που απουσίαζε από όλες τις εκδηλώσεις στο Mediterranean Yacht Show και κάποιοι είπαν τότε ότι ούτε καν είχε προσκληθεί.


Υπάρχει σε εξέλιξη μια εσωτερική "φαγούρα" ας την ονομάσω για την ώρα, μεταξύ όλων αυτών που έχουν μαζευτεί γύρω από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και ο καθένας θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση του.

Δε λέω κάτι καινούργιο, μικρός ο τόπος μας, τα πάντα, έστω με καθυστέρηση μαθαίνονται, άλλωστε, όσο μεγαλώνει η αυλή μεγαλώνουν και τα προβλήματα.

Παλιά ο κύριος Αυγουστόπουλος μου έκανε την τιμή και μου απαντούσε, ελπίζω να το κάνει και τώρα, είναι ένα θέμα που αφορά τον ίδιο πρώτιστα και εννοείται ότι δεν είναι ένα θέμα που προέκυψε από λάθος της γραμματέως που δακτυλογράφησε την πρόσκληση...

Καλές μπουνάτσες...

Prefadoros

Η πρώτη πρόσκληση:


Η δεύτερη λίγες ώρες μετά: