Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται ο Κυριάκος... Πανικός στους παρατρεχάμενους...

Η άφιξη και η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας, αντί για αισιοδοξία και συσπείρωση των τοπικών στελεχών της ΝΔ, μάλλον τσακωμούς και προβλήματα θα δημιουργήσει.

Όσοι επένδυσαν στον Κυριάκο και έχουν πάρει το πάνω χέρι εδώ και ένα χρόνο, από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, δε φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν ούτε τον ελάχιστο χώρο σε Καραμανλικούς και Σαμαρικούς που κυριαρχούσαν στα μέρη μας.

Παλιοί και νέοι πολιτευτές αυτοπροβάλλονται ως οι εκλεκτοί της ηγεσίας ενώ μαίνεται και η μάχη σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εισβολή κάποιων που "μυρίστηκαν" εξουσία εντείνει τα προβλήματα που θα γίνουν εκρηκτικά και με τις αποφάσεις για στήριξη του κόμματος σε νέους υποψήφιους ορκισμένους μουτζαχεντίν του νέου αρχηγού.

Όταν το πρόγραμμα της περιοδείας γίνεται αφορμή σφοδρής σύγκρουσης και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, όταν στο Άργος επιλέγεται ο Μητσοτάκης να συναντηθεί με την ανύπαρκτη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και όχι με άλλους φορείς του Δήμου, όταν η ομιλία του θα γίνει σε έναν εξαιρετικό κατά τα άλλα χώρο, αλλά μακρυά από το λαϊκό ακροατήριο που θα κληθεί να στηρίξει το κόμμα, καταλαβαίνετε τι γίνεται στα μουγκά...


Πέρασε ένας χρόνος με τον Κυριάκο πρόεδρο του κόμματος, τα ποσοστά στάσιμα, παρά τη στήριξη ακόμα και ανθρώπων που απογοητεύτηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η αδυναμία του Κυριάκου δεν κρύβεται, ελιτίστικες εμμονές που όσο και να προσπαθεί να τις καμουφλάρει, δυστυχώς για τον ίδιο δεν καλύπτονται, φαίνονται και φωνάζουν από μακρυά.

Η σύντομη παρένθεση που έλεγε το αφήγημα της ΝΔ και των παλιών συνοδοιπόρων της, για τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεραστεί από την πραγματικότητα, που λέει ότι ο Αλέξης τον άλλο μήνα συμπληρώνει 25 μήνες Πρωθυπουργός, όσους και ο Γιώργος και μέχρι τον Ιούνιο πιάνει και τον Αντώνη.

Καταλάβατε... Εκνευρισμός από τους κοντινούς και αμφισβήτηση από τους μακρινούς.

Κατά τα άλλα, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πια κανένας Έλληνας που να πιστεύει ότι θα βγούμε από την κρίση και θα μας λύσει τα προβλήματα ο Κυριάκος.

Θα ήθελα να δω αντιδράσεις αν ο Κυριάκος αποφασίσει να κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στην Αργολίδα τον Καλλιάνο... Ο οποίος και θα βγει περπατώντας, σε βάρος του Ανδριανού και των δύο τριών που έχουν φουλάρει και τρέχουν από λιτανεία σε πανηγύρι και από αθλητικό αγώνα σε κουλτούρα να 'ναι και ό,τι να 'ναι...

Όσο τα κόμματα θα λειτουργούν με αυτούς τους κανόνες, αυτά θα γίνονται...

Καλώς όρισες στο Ναύπλιο Κυριάκο...

Α... Η εκκωφαντική σιωπή του Καμπόσου, μήπως θέλει να πει κάτι;

Prefadoros