Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ο αναχρονιστής, ο οπισθοδρομικός Καμπόσος αποδεικνύεται πολύ μπροστά από πολλούς άλλους... Βάζει θέμα για ενιαίο Νοσοκομείο...

Κοίτα να δεις που ο Καμπόσος, που πολλοί τον κορόιδευαν, λόγω και των υπερβολών που έλεγε, θα μας βγει πιο παραγωγικός και ανοιχτόμυαλος, τουλάχιστον στη διαχείριση σημαντικών τοπικών θεμάτων.

Νομίζω το θέμα που άνοιξε, της ίδρυσης και λειτουργίας ενός Νοσοκομείου για όλη την Αργολίδα στη Δαλαμανάρα, στο οικόπεδο που έχει αγοραστεί από κοινού από την Περιφέρεια, το Δήμο Ναυπλιέων και το Δήμο Άργους-Μυκηνών είναι αυτό που θα δώσει οριστική λύση και θα αναβαθμίσει την υγεία όλου του Νομού Αργολίδας.

Όσο και για τα άλλα οφέλη από την εκμετάλλευση των χώρων των δύο Νοσοκομείων που υπάρχουν σε Άργος και Ναύπλιο έχω γράψει πολλές φορές.

Πάνε τέσσερα χρόνια, όταν επανέφερα την πρόταση και χαίρομαι γιατί ο Δημήτρης Καμπόσος κατάλαβε, μετά και τη συνεχή υποβάθμιση της υγείας με τις ελλείψεις σε προσωπικό και αναλώσιμα ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Καλώ τους φορείς του Νομού Αργολίδας, με πρώτους τους, Ιατρικό και Φαρμακευτικό Συλλόγους, τα Εργατικά κέντρα αλλά και τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την πρόταση.


Νομίζω ότι θα έχουμε να πούμε πολλά, επιτέλους ένα πράγματι σπουδαίο έργο ήρθε στα χείλη κάποιου αιρετού.

Επιτρέψτε μου τη συγκινησιακή φόρτιση, αλλά συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από τότε που το πρωτοθέσαμε, σαν επιτροπή υγείας του Νομού Αργολίδας, στην οποία συμμετείχα κι εγώ.

Δείτε τι έγραφα πριν τέσσερα χρόνια:

Το ένα και ενιαίο Νοσοκομείο της Αργολίδας να γίνει στο οικόπεδο της Δαλαμανάρας. Αυτή είναι η λύση για το οικόπεδο

Αλλά και αυτά, με απαντήσεις Χειβιδόπουλου και Κωστούρου:

Φαντάζομαι υπάρχουν απαντήσεις κ. Χειβιδόπουλε

Άμεση απάντηση από τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και αναβολή του θέματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Και να που μπλεχτήκαμε με το οικόπεδο της Δαλαμανάρας

Φυσικά και θα επανέλθω, ανοίγεται μια ευκαιρία που πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε.

Από το 13ο λεπτό στο βίντεο η αναφορά στο ένα Νοσοκομείο από το Δημήτρη Καμπόσο:



Prefadoros